خبرنامه

خبرنامه


جوجه کباب

Posted: 10 Feb 2012 06:36 AM PST

جوجه کباب


مواد لازم :


سینه مرغ دو عدد (بدون فیله)


پیاز یک عدد بزرگ


فلفل دلمه ای یک عدد


روغن مایع دو قاشق غذاخوری


نمک به میزان لازم


فلفل سیاه درسته چند عدد


زعفران دم کرده به میزان لازم





طرز تهیه :


سینه مرغ را خرد می کنیم .


نحوه خرد کردن آن را میتوانید در [size=21]اینجا ملاحظه کنید.[/size]


پیاز
و فلفل دلمه را خرد می کنیم.نمک و فلفل درسته و روغن مایع و زعفران را بهش
اضافه و مخلوط می کنیم و بعد سینه ها را درون اون می ریزیم و خوب به هم
میزنیم تا مواد کاملا همه جای سینه ها را بگیره .ران مرغ را هم به همین
ترتیب میشه مزه دار کرد.فقط باید در تکه های ران با نوک کارد سوراخهائی
ایجاد کنیم که مواد بتونند به خورد گوشت برن و موقع پخت هم زمان کمتری برای
پختن لازم داشته باشه.


توجه :


به
هیچ عنوان به موادی که برای مزه دار کردن سینه یا ران مرغ هست آبلیمو
اضافه نکنید چون باعث سفتی گوشت میشه موقع کباب کردن میتونیم آبلیمو را با
برس کمی روی گوشت بزنیم که طعم خیلی خوبی پیدا می کنه. این مواد را چند
ساعت در یخچال میذاریم تا کاملا مرغ مزه دار بشه .




بعد اونها را به سیخ می کشیم بهتره که بافت تمام تکه های مرغ به یک سمت باشه تکه های کوچکتر را میذاریم برای سر سیخ .

اگر بخواهیم از سیخ های چوبی استفاده کنیم اونها را چند ساعت قبل در آب خیس می کنیم که موقع رفتن روی حرارت نسوزند.

سیخ
ها را روی تخته گوشت میذاریم و با دست روی اون را کاملا فشار میدیم که
اضافات اطرافش کاملا بیرون بزنه بعد با کمک کارد دو طرف سیخ جوجه را صاف می
کنیم که یک دست بشه مثل خط کش تکه های بریده شده را روی سیخ بین برشها
میذاریم و با کارد کمی روی اون میزنیم .این مقدار سینه ۶ تا ۷ عدد سیخ چوبی
کباب را به ما میده.




الان
آماده کباب شدن روی منقل هستند موقع کباب شدن مرتب روی اونها را با برس
کره آب شده میزنیم تا کباب بشن در صورت تمایل کمی آب لیمو تازه با برس روی
اونها میزنیم .یادم رفت از موقع کباب شدنشون عکس بگیرم .


بفرمائید جوجه های ما آماده هستند.







نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

آگاهی، تنها راه رسیدن به آزادیست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

خبرنامه

کتاب سیصد جمله و بازار سنتی کتاب ایران در پایان راه